stipendier_620x320 Sök stipendier på Campus Varberg senast den 1 april | Nyheter

Varje år får Campus Varberg möjlighet att dela ut stipendier tack vare Sparbanksstiftelsen. I år har beloppet höjts och vi har 250 000 att dela ut.

Alla som är inskrivna på ett program på Campus Varberg kan söka stipendier, antingen ett högskoleprogram eller ett yrkeshögskoleprogram.

Detta kan premieras:

  • Uppsats- eller projektarbete med ett innovativt innehåll, välskrivet, väl utfört till nytta för Campus Varberg, Varbergs kommun, näringslivet, samhället i stort.
  • Studiebesök inom landet som syftar till att tillföra utbildningen en vidare dimension och som ger möjlighet till den studerande att ytterligare utveckla sig inom sitt utbildningsområde.
  • Kunskapsutveckling, idéer som tillför impulser som förbättrar utbildningen i kursen eller utbildningsprogrammet.
  • Framåtanda, initiativrikedom och kreativitet som kommer andra studenter på Campus Varberg till del på ett socialt, kulturellt eller hälsomässigt plan.
  • Utlandsstudier/utlandspraktik/studieresa,* som syftar till att tillföra utbildningen en vidare dimension och som ger möjlighet till den studerande att ytterligare utveckla sig inom sitt utbildningsområde.

Läs mer om stipendier och ansökan. På ansökningsblanketten kan du läsa mer om kriterierna. Om ni vill diskutera olika idéer eller har andra frågor är ni välkomna att vända er till Martina Bengtsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.