Inspirationsdagen

Inspirationsdagen

Välkommen till Campus Varbergs inspirationsdag! Ta del av vårt av vårt utbildningsutbud och lyssna till en inspirerande föreläsning.

Fredagen den 10 mars bjuder Campus Varberg in till en innehållsrik förmiddag för alla som arbetar med studie- och karriärvägledning samt möter nuvarande och blivande studenter. Du får ta del av våra högskole- och yrkeshögskoleutbildningar, nyheter i utbildningsutbudet samt lyssna till ansvariga på Campus Varberg. 

Förmiddagen avslutas med en inspirerande föreläsning med arbetsglädjeföreläsaren Gunnar Söderberg som själv tidigare jobbat med karriävägledning och ger tips på hur du bäst samlar energi. Att jobba med människor kan vara tufft, särskilt med människor som söker nya utmaningar med gamla utmaningar i bagaget. Hur gör man för att ladda om efter samtal och möten där du själv blivit berörd? Hur kan du förbereda dig på att vissa möten kan vara med personer som är i kris? Gunnar kommer i den här föreläsningen ge oss tips som är säskilt anpassade för människor som jobbar med att hjälpa andra.

Gunnar Soderberg av Filip Svensson 5 2x

INFORMATION

Inspirationsdagen kommer hållas i Stora hörsalen på Campus Varberg. Anmälan är öppen och det finns möjlighet att anmäla sig fram till torsdag den 2 mars klockan 16.00. Deltagandet är kostnadsfritt. Vi bjuder på vegetarisk lunch, har du särkilda matpreferenser så som allergier, ber vi dig mail Ida Thomsson på nedanstående mailadress.

KONTAKT 

Om du fått förhinder och inte kan närvara, meddela oss gärna det. Vid frågor, kontakta Ida Thomsson ida.thomsson@campus.varberg.se 

 

Observera att arrangemanget endast är öppet för särskilt inbjudna yrkesverksamma