Lunchföreläsning med Ronja Koepke

Lunchföreläsning med Ronja Koepke

Välkommen till lunchföreläsning med medgrundare till Investpodden Ronja Koepke!

Ronja är ängelinvesteraren som aldrig trodde hon skulle investera eller starta bolag.

Med en bakgrund inom journalistik och skådespeleri är hon en udda figur i finansvärlden. Med humor och rappt tempo föreläser hon om hur man blir ängelinvesterare, vad som är viktigt att tänka på om man som startup söker pengar. Hur man som ung tjej kan förhandla med män i pensionsåldern och viktigast av allt - hur man har roligt på vägen.

Uppvuxen med en ensamstående mamma började hon jobba som 13-åring för att få ekonomin att gå ihop. 24 år gammal investerade hon i sitt första onoterade bolag. Som första investeraren i ett hårdvarubolag lärde hon sig under resans gång (höll dessutom sin identitet hemlig för att få igenom sina krav på avtal) och googlade svåra begrepp under bordet för att hänga med. Tills hon insåg att inte heller alla andra kan allting. Därför startade hon Investpodden för att sprida gratis kunskap om branschen.

Ronja har investerat i bolag som fokuserar på AI, IOT, GPS, Fintech och online health och är grundare och CEO av Onesock app. 

Missa inte detta tillfälle att lyssna till Ronjas resa, erfarenheter och klokskap! Inbjudan är öppen för alla. Det bjuds på lättare lunch.

Ronja kommer under eftermiddagen moderera Varbergs Draknäste. Mer information och anmälan till Varbergs Draknäste hittar du här!

Skarmavbild 2018 09 24 kl. 10.52.17