Inspirationsdagen 2017

Inspirationsdagen 2017

Arrangemanget är endast öppet för speciellt inbjudna yrkesverksamma

Kom till Campus Varberg och träffa kollegor, lyssna till en omväxlande presentation av vårt stora utbud och njut av en intressant och inspirerande föreläsning!

Susanna PetterssonPROGRAM

09.00 Kaffe och smörgås.

09.30 Campus Varberg hälsar välkommen.

Information om utbildningsutbud 2017.

Information från företag, studenter och tidigare studenter.

12.00 Lunch på Varbergs Stadshotell.

13.15 "Dra åt samma håll", föreläsning med Susanna Pettersson.
 
14.45 Kaffe och förfriskningar.

Hemfärd.
Fredagen den 17 mars bjuder Campus Varberg på en matnyttig heldag för alla som arbetar med vägledning och möter blivande studenter. Du får ta del av våra yrkeshögskole- och högskoleutbildningar, träffa före detta studenter som nu är ute i arbetslivet, höra arbetsgivarens syn på kompetensbehovet i regionen samt lyssna till ansvariga på Campus Varberg.

Som avslutning lyssnar vi till Susanne Petterssons föreläsning, ”Dra åt samma håll” där du får kunskap om hur man skapar högpresterande team. Susanne har lång erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Många av idéerna hämtar hon från idrottsvärlden där hon är verksam som idrottspsykologisk rådgivare för många av våra svenska elitidrottare. Att skapa glädje och effektivitet på jobbet och i teamet är helt centralt för att alla ska dra åt samma håll, och det finns mycket bra tankar att hämta från idrottsvärlden.

I vårt utbud av högskole- och yrkeshögskoleutbildningar vill vi förstås speciellt lyfta nyheter i vårt utbud inom högskola och yrkeshögskola. Vi kommer också att berätta om hur vi jobbar med innovationcamps med studenterna, workshops, Ersamus+, prototyplabb, mentorprogram och mycket annat. Vi berättar om hur det har gått för de studenter som redan tagit examen.

Vi äter lunch på Varbergs Stadshotell.