Campus Varberg - Efterfrågade utbildningar

Välkommen till Campus Varberg

Vi är löjligt stolta över vårt Campus i Varberg. Det kommer du också att vara när du väl har valt att lägga en del av din framtid här. Och det finns många sorters Campus, men bara ett som detta. Vi har till och med fått stå modell för många andra utbildningssatsningar, både nationellt och internationellt.

Studenter utanför E-husets entréE-huset på Campus Varberg med Kattegatt som närmsta granne.Campus Varberg är idag en av landets ledande aktörer för yrkesinriktad utbildning. De senaste åren har miljön kompletterats med en omfattande projektverksamhet. Ännu fler studenter får nu möjlighet att komma i kontakt med framtidens näringsliv redan under utbildningstiden.

Uppslutningen från företag, organisationer och samarbetspartners är en förklaring till framgångarna. Det unika läget med närheten till havet och goda kommunikationer bidrar förstås också, liksom att vi har en av Sveriges mest moderna miljöer för högskolestudier och yrkesutbildning.

Campus Varberg är idag Hallands största yrkeshögskola och erbjuder efterfrågade utbildningar tillsammans med näringslivskontakter och ledande utbildningsarrangörer. Med hjälp av engagerade och kompetenta medarbetare ser vi till att du som student trivs och får en utbildning som behövs.

De första studenterna som började på Campus Varberg har under de senaste åren blivit klara med sina utbildningar och det är glädjande att så många blir så starkt efterfrågade på arbetsmarknaden.

Öppna föreläsningar

Över 100 föredragshållare har redan besökt oss och det handlar om verklig succé, fullsatt näst intill varje gång. Föreläsningarna är öppna för alla och de är gratis tack vare Sparbankstiftelsen Varberg.

Läs mer ...
Beställ vår katalog

Beställ vår utbildningskatalog med alla våra efterfrågade utbildningar. Låt dig inspireras av våra utbildningar, studenter och vackra lokaler med havet som närmsta granne.

Beställ katalog ...
Centrum för Livslångt Lärande

Campus Varberg är en del av CLL – Centrum för Livslångt Lärande i Varbergs kommun.
I CLL ingår bland annat den kommunala vuxenutbildningen och Alexandersoninstitutet.